Θεραπευτικές Κατηγορίες

Η Astellas Pharma εστιάζει σε έξι θεραπευτικές κατηγορίες Μεταμόσχευση, Ουρολογία, Δερματολογία, Λοιμώξεις, Διαχείριση του Πόνου και Ογκολογία.  Η Astellas διατηρεί την δέσμευση της στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ασθενών και σε άλλες θεραπευτικές κατηγορίες όπως Διαβήτη, Καρδιαγγειακό, Κεντρικό Νευρικό Σύστημα, Αναπνευστικό και Γαστρεντερικό. Ως Οργανισμός, η Astellas επικεντρώνεται σε προγράμματα Έρευνας και Ανάπτυξης και εμπνέεται από την φιλοσοφία του να βελτιώσει τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Μεταμοσχευση

H Astellas παρέχει πρωτοποριακές θεραπείες στην αποφυγή της απόρριψης μοσχεύματος. περισσότερα »

Ουρολογια

H Astellas ικανοποιεί τις ακάλυπτες ανάγκες ασθενών με Καρκίνο του Προστάτη, Καλοήθη Υπερπλασία Προστάτη και Υπερλειτουργική Κύστη, μέσω παγκοσμίου κύρους προγραμμάτων έρευνας και ανάπτυξης. περισσότερα »

Ογκολογια

H Astellas δεσμεύεται για τη βελτίωση της ζωής των ασθενών με καρκίνο, αναπτύσσοντας αποτελεσματικότερες και πρωτοποριακές θεραπείες … περισσότερα »

Λοιμωξεισ

H Astellas αντιμετωπίζει τις πολύπλοκες προκλήσεις σε σοβαρές λοιμώξεις που προκαλούνται από μύκητες και βακτήρια. περισσότερα »